skip to Main Content
info@dedrogerij.nl

SPONSORS GEZOCHT!

Stichting de Drogerij organiseert al meer dan 20 jaar een vakantiereis voor haar deelnemers. Daardoor kunnen tussen de 15 en 30 mensen met een licht verstandelijke of sociale beperking op vakantie. Voor de meeste van hen is dat een hoogtepunt in het jaar. De deelnemers kennen elkaar en vinden het heerlijk om als groep op stap te gaan. Het is nodig, dat er begeleiding meegaat. Nodig om dingen te organiseren en te regelen, maar ook om het een veilige en vertrouwde vakantie te laten zijn. De deelnemers betalen hun vakantie zelf.

Al jaren kregen we financieel ondersteuning voor de kosten van de begeleiders. Gelukkig! De begeleiders geven hun tijd, vrije dagen en inzet als vrijwilligers, maar de onkosten zijn hoog. De deelnemers zelf kunnen deze meerkosten niet ook nog dragen.

Dit jaar is opeens de sponsor voor de onkosten van deze begeleiders weggevallen: HandicapNL geeft geen ondersteuning meer voor reizen naar het buitenland. En we gaan naar Mallorca!

Nu onze vraag: wilt u helpen de reis mogelijk te maken? We vragen u om een bijdrage voor de reiskosten van de begeleiders, zodat de deelnemers een veilige en fijne vakantie kunnen vieren.
We hebben daarvoor € 3.900,- nodig, de kosten van de begeleiding die nodig is voor de 17 deelnemers. Zij en wij rekenen op u!
En… we bedanken u nu alvast. Echt, van harte bedankt voor elke bijdrage, groot of klein.

U kunt uw geld overmaken via de knop ‘Steun ons’ in de menubalk. U wordt dan doorgelinkt naar onze pagina op GoFundMe.

Let op! Als u een donatie geeft, let er dan op dat GoFundMe een fooi vraagt van 15%. Dit staat automatisch ingevuld.
Deze fooi komt bovenop het bedrag dat u ons wilt doneren. MAAR: u kunt het percentage veranderen naar 0%. Zo wordt er precies van uw rekening afgeschreven wat u aan ons doneert.

Stichting De Drogerij wordt (financieel of anderszins) ondersteund door:

the-travelclub-reisdaviseurs

Hellen Klos,
Reisadviseur uit Broek op Langedijk

151030-2047 klein

 

 

 

 

Een aantal foto’s op de website
zijn gemaakt en ons geschonken
door fotograaf Keesnan Dogger

ScreenShot_20160617134103

website gemaakt door
stichting MEO.

Schermafbeelding 2016-02-19 om 10.21.56

Back To Top
X