skip to Main Content
info@dedrogerij.nl

Wat is De Drogerij?

De Drogerij is een ontmoetingsruimte waar vrijetijdsactiviteiten worden georganiseerd voor (jong)-volwassenen met leerproblemen.
Je moet minimaal 18 jaar zijn om lid te kunnen worden.

Wat is er te doen?

Elke vrijdagavond is er de soos. Dat is de avond waarop de leden van De Drogerij bij elkaar komen om een gezellige avond met elkaar door te brengen. Je kunt hier mensen ontmoeten, vrienden maken, spelletjes doen en bijkletsen. Je komt als je die vrijdag zin hebt, maar bent natuurlijk niet verplicht te komen.
Er is altijd begeleiding aanwezig. Onze vrijwilligers laten je kennis maken met de groep, en als je vragen hebt of ergens mee zit, kun je bij hen terecht.
Rond 21.30 uur is er een kringgesprek. Er wordt dan verteld wat voor activiteiten er de komende tijd plaatsvinden en er worden andere dingen besproken die belangrijk voor je kunnen zijn. Meestal heeft iemand van de groep een nieuwtje te vertellen, er worden tips doorgegeven of afspraken voor het weekend gemaakt.

Elke 1e vrijdag van de maand is er een thema-avond, bijvoorbeeld een filmavond, bingo, karaoke, een quiz of iets anders waar vraag naar is.

Hou je van spelletjes, dan ben je van harte welkom op de 1e zondagmiddag van de maand. Bordspelen, kaartspelletje, sjoelen, net waar jij zin in hebt.

Deze activiteiten zijn allemaal in ons eigen gebouw aan de Drogerij 15 in Alkmaar-Noord.

fotonieuw

Ik wil wel eens langskomen, kan dat?

Wij van De Drogerij vinden het altijd leuk nieuwe mensen te ontmoeten: je bent van harte welkom om eens op vrijdagavond een kijkje te komen nemen! Wel vinden we het fijn als je van tevoren laat weten dat je wilt komen.

– Je kunt een e-mail sturen.
– Vermeld dan je naam, adres en telefoonnummer. Laat weten wanneer je wilt komen, wij bellen je dan om te laten weten of dat goed    uitkomt.
– Of als je dat prettiger vindt, kun je ons bellen op telefoonnummer 0226-340075. Dan maken we een afspraak.

Aliquam sapien purus, pellentesque quis cursus quis, rhoncus et nunc. Donec nisi risus, ornare sit amet urna sit amet, egestas vestibulum lorem. Nullam a elementum mauris, id tempus ipsum.

Back To Top
X